منتظر

میوه ها
نویسنده : ابوالحسن اصفهانی - ساعت ۳:٤٦ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٥/٤/٢٠
 

موضوع: شش میوه تابستانی با شش درد و شش درمان

 
 

 
 


میوه ها جزو گروه های غذایی ای هستند که خوردنشان همواره به وسیله متخصصان تغذیه توصیه می شود و تاکید آن ها این است که میوه ها تازه و فصل باشند؛ یعنی میوه های تابستانی، در تابستان و میوه های زمستانی در زمستان خورده شوند. البته تنوع بخشیدن به رژیم غذایی نیز جزو توصیه های دیگر آنهاست زیرا میوه ها خواص ویژه ای دارند که می توان از آن ها بهره برد. این ایمیل به خواص 6 نوع از میوه های تابستانی اختصاص دارد که امیدوارم مورد توجه شما دوستان واقع شود.
 


گلابی و چربی خون

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


مطالعات نشان داده خوردن یک گلابی رسیده، ۲۰ درصد از نیاز روزانه به فیبر را تامین و به کاهش چربی خون (کلسترول) کمک می کند.

در ضمن، دریافت این مقدار فیبر در تنظیم قند خون نیز موثر است به همین دلیل توصیه می شود افراد دیابتی در برنامه غذایی شان این میوه را بگنجانند.

همچنین، بررسی ها نشان داده اند در گلابی ماده معدنی ای به نام "برن" وجود دارد که در بهبود عملکرد مغز و انتقال پیام های عصبی در این ارگان دخالت دارد.

 

انگور و اختلال حواس

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


انگور از منابع پتاسیم محسوب می شود بنابراین خوردن آن باعث کاهش فشارخون خواهد شد.

از سوی دیگر، از آنجا که کمبود پتاسیم اختلال های حواس و افسردگی را در سنین بالا و سالمندی به وجود می آورد، به خصوص در افرادی که میوه و سبزی های کمی مصرف می کنند، عادت به خوردن انگور می تواند کمک کننده باشد.

به علاوه، انگور از منابع ترکیب هایی با خواص آنتی اکسیدانی است که دریافت آن ها از بروز سرطان هایی که بر اثر آلودگی هوا و خوردن فرآورده های گوشتی ممکن است به وجود بیاید، پیشگیری می کند.

 

آلو و کم خونی

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


خوردن ۱۰۰ گرم آلو ۲۰ درصد از نیاز روزانه خانم ها به آهن را برطرف می کند. به همین دلیل به گیاهخواران توصیه می شود این میوه را در برنامه غذایی روزانه شان بگنجانند تا احتمال ابتلا به کم خونی فقر آهن در آن ها کاهش پیدا کند.

این میوه از منابع مناسب پتاسیم نیز محسوب می شود به همین دلیل به بیماران فشارخونی پیشنهاد می شود آلو را در سبد میوه خود داشته باشند و روزانه ۲ تا ۳ عدد از این میوه را میل کنند.

در ضمن، آلو از میوه هایی است که شدت یبوست را کاهش می دهد و کسانی که مکرر دچار این مشکل گوارشی می شوند، بهتر است بیشتر آلو بخورند.

 

هلو و یبوست

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net


خوردن یک هلوی متوسط، ۸ درصد از نیاز روزانه به فیبر را تامین می کند و دریافت آن بهود دهنده یبوست است. این مقدار فیبر، سطح کلسترول خون را پایین می آورد و احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را نیز کم می کند.

این میوه از منابع ویتامین C نیز محسوب می شود و به همین دلیل توصیه می شود افرادی که به بیماری های لثه مبتلا هستند، آن را در برنامه غذایی روزانه شان بگنجانند.

جالب است بدانید با خوردن یک هلوی متوسط ۳۴ میلی گرم از نیاز روزانه به این ویتامین تامین می شود.

 

انبه و فشارخون

گروه اینترنتی پرشیـن استار | www.Persian-Star.org


خوردن یک انبه کامل که حدود ۶۵۰ گرم وزن دارد، می تواند ۳۳ درصد از نیاز روزانه به پتاسیم را تامین کند، به همین دلیل خوردن این میوه به فشارخونی ها توصیه می شود.

در ضمن، انبه از منابع بتاکاروتن است که یکی از آنتی اکسیدان های قوی است و از بروز کم خونی و فقر آهن پیشگیری می کند.

بررسی ها نشان داده خوردن این میوه به دلیل داشتن بتاکاروتن فراوان و به خصوص ترکیبی به نام کریپتوگزانتین، ریسک ابتلا به سرطان رحم را هم پایین می آورد.

 

انجیر و پوکی استخوان

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


انجیر از میوه های کلسیم دار است. به طوری که با خوردن ۳ عدد از آن، ۲۱ درصد از نیاز بدن به این ماده معدنی تامین می شود.

انجیر فیبر فراوانی نیز دارد به این دلیل کسانی که از یبوست رنج می برند، بهتر است آن را در برنامه غذایی شان بگنجانند.

آهن نیز از دیگر موادی است که با خوردن انجیر به بدن می رسد از اینرو، انجیر گزینه ای مناسب برای کسانی است که خطر کمبود کلسیم و آهن در آن ها بالاست مانند گیاهخواران و سالمندانی که در معرض پوکی استخوان هستند.

 


 
 
گیلاس و خواص ان
نویسنده : ابوالحسن اصفهانی - ساعت ۱٠:٠٠ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٥/٤/٢
 

موضوع: خاصیت های جالب و باورنکردنی گیلاس

 
 

 
 


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گیلاس به ‌دلیل عطر و طعم منحصر به فردش در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد؛ اما می‌خواهیم دلایل دیگری برای علاقه‌مند کردن شما به این میوه خوش‌قیافه بیان کنیم. با ما همراه باشید. گیلاس سرشار از آنتی اکسیدان، پلی‌فنول، فیتو‌سترول، فیبر، پتاسیم، پروتئین، ویتامین‌های آ و سی، مس، منیزیم، منگنز، آهن، کلسیم، فسفر و روی است که در سلامت انسان نقش بسیار مهمی ایفا می‌کنند. در ادامه ایمیل 10 خاصیت فوق‌العاده مهم گیلاس را به شما معرفی می‌کنیم.


1.
کاهش درد و التهاب
گیلاس به ‌دلیل داشتن میزان زیادی آنتوسیانین و فلاونوئیدها که دارای خواص ضد‌التهابی هستند، اثرات اکسیداتیو را که درد و التهاب را افزایش می‌دهند، معکوس کرده و به کاهش آن کمک می‌کنند. این میوه خوشمزه حتی می‌تواند با کاهش عوامل التهابی بدن، التهاب‌های شدید را بهبود بخشد. علاوه بر این، گیلاس به کاهش اسید اوریک موجود در خون که باعث تورم، حساسیت به لمس و التهاب می‌شود را کاهش می‌دهد.

2.
کمک به بهتر خوابیدن
گیلاس منبع طبیعی هورمون ملاتونین است که به کنترل خواب کمک می‌کند و باعث می‌شود احساس خواب آلودگی کنید. در ‌واقع این میوه خوش‌طعم با افزایش ملاتونین خون کیفیت و زمان خواب شما را افزایش می‌دهد و برای بهبود اثرات جت لگ نیز مفید است. اگر از بی‌خوابی رنج می‌برید، دو‌ بار در ‌روز یک فنجان و نیم آب گیلاس ترش بنوشید.

3.
کاهش دردهای عضلانی
گیلاس، به ویژه گیلاس ترش به دلیل غنی بودن از آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد ضد‌التهابی برای افراد مبتلا به دردهای عضلانی، مفصلی و فیبرومالژیا بسیار مفید است. مصرف ۷۰۰ میلی‌لیتر آب گیلاس به مدت یک هفته، قبل یا در ‌طول انجام فعالیت‌های شدید ورزشی، با افزایش ظرفیت کلی آنتی اکسیدان بدن و بهبود عملکرد عضلات، از آسیب‌دیدگی‌های بعد از انجام فعالیت‌های شدید ورزشی جلوگیری می‌کند.

4.
کاهش احتمال بروز حمله نقرس
هم گیلاس ترش و هم گیلاس شیرین به دلیل خاصیت آنتی‌اکسیدانی خود برای درمان نقرس بسیار مفید هستند. تحقیقات نشان داده‌اند حملات نقرسی در بیمارانی که در یک دوره دو روزه گیلاس مصرف کرده‌اند، ۳۵‌ درصد کمتر از بیمارانی بوده که این میوه‌ را مصرف نکرده‌اند. علاوه ‌بر ‌این، مصرف همزمان دارو‌های کاهنده اسید اوریک و گیلاس در این بیماران خطر عود نقرس را تا ۷۵ درصد کاهش داده‌ است. برای بیماران مبتلا به نقرس، مصرف روزانه ۱۵ الی ۲۰ عدد گیلاس شدیداً توصیه می‌شود.

5.
کاهش چربی دور شکم
سوزاندن چربی اطراف شکم از سخت‌ترین کارهای دنیا است. با این حال، شما می‌توانید با گنجاندن گیلاس در رژیم غذایی خود، برای همیشه از شر چربی دور شکم خلاص شوید. گیلاس حاوی میزان زیادی آنتی‌اکسیدانی‌ موسوم به آنتوسیانین است که با تنظیم ژن‌های درگیر در متابولیسم بدن، چربی و گلوکز را کاهش می‌دهد و فیبر موجود در آن باعث به ‌وجود آمدن احساس سیری می‌شود. همچنین گیلاس حاوی انواع ویتامین ب مانند تیامین، ریبوفلاوین و ویتامین ب ۶ است که به افزایش سوخت و ساز بدن و تبدیل غذا به انرژی کمک می‌کند.

6.
پشتیبانی از سلامت قلب
پتاسیم موجود در گیلاس به تنظیم ضربان قلب و فشار خون کمک کرده و خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش می‌دهد. از این رو یکی از مهم‌ترین خواص گیلاس، تنظیم و کاهش فشار خون است. همچنین فیتوسترول‌های گیلاس به کاهش سطح کلسترول خون کمک می‌کنند. بنابراین مصرف گیلاس موجب حفظ سلامتی قلب و عروق می‌شود.

7.
بهبود حافظه
آنتی‌اکسیدان بالای‌ گیلاس، آن ‌را به یکی از مفید‌ترین خوراکی‌ها برای افزایش قدرت حافظه تبدیل کرده است. آنتی‌اکسیدان‌‌ها نقش مهمی در بهبود حافظه، یادگیری و فعالیت‌های مختلف ذهنی ایفا می‌کنند و با کاهش رادیکال‌های آزادی که می‌توانند به بافت‌های سالم مغز آسیب برسانند، از اختلالات مرتبط با افزایش سن مانند آلزایمر و پارکینسون جلوگیری می‌کنند. مصرف روزانه مقدار کمی گیلاس به عنوان میان‌ وعده می‌تواند از حافظه شما را برای سالیان سال محافظت نماید.

8.
کند کردن روند پیری
گیلاس از ۱۷ نوع آنتی‌اکسیدان از‌جمله آنتوسیانین و ملاتونین تشکیل شده که در کند کردن روند پیری بسیار موثر بوده و نقش مهمی در سلامت عمومی بدن ایفا می‌کنند. سعی کنید روزانه حداقل یک لیوان آب گیلاس مصرف کنید.

9.
کاهش قند خون
شاخص قند گیلاس شیرین ۲۲ است. این بدین ‌معناست که گیلاس سطح قند خون را زیاد بالا نمی‌برد و یکی از بهترین میوه‌ها برای افراد مبتلا به دیابت است. اگر از دیابت رنج می‌برید، روزانه نصف فنجان آب گیلاس بنوشید.

10.
کاهش خطر ابتلا به سرطان
گیلاس به دلیل میزان بالای آنتی‌اکسیدان‌ها و آنتوسیانین، با رادیکال‌های آزاد مقابله کرده و از بدن در برابر سرطان‌ها محافظت می‌کند. همچنین فتوکمیکال‌ها و فیبر موجود در آن خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش داده و به ثابت نگه‌ داشتن وزن بدن کمک می‌کند. اضافه‌وزن و چربی بالا شانس ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد.